O a ni aafiaga o le lauti polyphenols i le tino o le tagata?

O le talafaasolopito o le inu lauti Saina e matua umi lava.E mafai ona faʻatatauina o le Han Dynasty, pe a inu tagata masani i le lauti o se mea inu i aso uma.E pei ona tatou iloa uma, o se tasi o mea e tatau ona i ai i lau lauti o lauti polyphenols, o le faaupuga lautele mo ituaiga eseese o mea phenolic i lau lauti.Le tele o mea na maua mailauti polyphenolse pa'epa'e ma amorphous pauta, e faigofie ona solu i le vai ma e i ai sina tofo oona.I le taimi nei, o le a fia iloa e tagata uma, o le a le aafiaga o le lauti polyphenols i le tino o le tagata?Sei o tatou tilotilo i lalo.

Tea polyphenols
1. Galuega tau soifua maloloina
Tea polyphenols e sili ona lelei le tausiga o le soifua maloloina i le soifua maloloina o tagata, ma ua lauiloa o le "nemesis of radiation" e le au fomaʻi.Talu ai ona o le tino autu o le lauti polyphenols o elemene catechin, o faʻamaumauga umi i luga o galuega suʻesuʻe lauti o loʻo faʻaalia ai o le lauti polyphenols o loʻo i ai le malosi faʻamamaina malosi, lea e mafai ona aveese faʻamaʻi saoloto leaga i le tino o le tagata, ma faʻafefe ai lipids O le faagasologa o le peroxidation e faʻateleina ai le gaioiga o le. enzymes i le tino o le tagata, ma iu ai ina ausia le aafiaga o le anti-mutation ma anti-kanesa.
O le mea lea, o uo ua leva ona i ai i le matagaluega o leitio a le falemaʻi poʻo tagata faigaluega ua leva ona faʻasaga i le komepiuta e mafai ona filifili le ituaiga lauti latou te fiafia e inu e tusa ai ma o latou lava tulaga.
2. Faatuai le matua
E to'atele tagata latou te iloa o le lauti polyphenols e iai a'afiaga o le matua.I le olaga i aso uma, e mafai e tagata uma ona faʻalogo i le upu o le inu lauti e puipuia ai le matua.E mafua ona o le lauti ma lauti o loʻo i ai le lauti polyphenols, o loʻo i ai le malosi o le antioxidant properties ma le gaioiga faʻaola, e mafai ona faʻavaveina le metabolism o le tagata, ma o ni radical free foi i le tino o le tagata.O le scavenger e faia se sao taua i le taofia o le lipid oxygenase ma le peroxidation i le laina paʻu e tolu-dimensional, ma iu ai ina ausia le aafiaga o le puipuia o maanuminumi ma faatuai le matua.
3. Faafou le gutu
Tea polyphenolse iai fo'i le a'afiaga o le manava fou.E mafua ona o le lauti polyphenols o loʻo i ai se vaega manogi, o lea e mafai ai ona e mauaina pe a faʻaulu muamua le lauti, o le a tuʻuina atu se manogi lauti malosi tele.O ia mea manogi manogi polyphenols e le gata e mafai ona faʻamalo le manava, ae mafai foi ona aveese siama putrefaction o totoe i nifo.O se filifiliga lelei lea mo uo e masani ona leaga le manava.A maeʻa taumafataga, faʻamuʻu i le lauti ma tausia se gutu fou, lea e mafai ai ona sili atu le mautinoa o tagata e feagai ma le isi galuega ma le olaga.
4. Puipuia le ma'i cardiovascular
O le inuina o lauti e le aunoa ma le tele o le lauti polyphenols e iai foi sona sao lelei i le puipuia o le ma'i fatu fatu.E mafua ona o le lauti polyphenols o loʻo i totonu o le lauti e iai le aʻafiaga o le talepeina o gaʻo, lea e mafai ona faʻaitiitia ai mea e maua i le triglycerides ma le cholesterol i le tino o le tagata.
I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona faʻaleleia le gaioiga o capillaries, faʻaitiitia lo latou faʻaogaina, ma faʻaleleia le teteʻe atu i vascular rupture, o lea e faia ai se sao taua i le puipuia o faʻamaʻi cardiovascular e pei o le arteriosclerosis.
Faitauga fa'alautele:Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd.ua tele tausaga o le poto masani i le totōina o laʻau. E mafai ona faʻapipiʻiina e tusa ai ma manaoga o tagata. manaʻomia ma faʻamautinoa le lelei o le tuʻuina atu o oloa. Hande e maua ai le maualugaTea polyphenols.Susu mai e fa'afeso'ota'i matou ile 18187887160(Numera WhatsApp).


Taimi meli: Iuni-13-2022