O a a'afiaga o le ceramide?

O a a'afiaga o le ceramide?Ceramideo loʻo i ai i sela eukaryotic uma ma e iai sona sao taua i le faʻatonutonuina o le eseesega o sela, faʻateleina, apoptosis, matua ma isi gaioiga o le olaga.Ceramide, e pei o le vaega autu o lipids intercellular i le paʻu stratum corneum, e le gata e galue o se mole avefeau lona lua i le auala sphingomyelin, ae o loʻo i ai foi se sao taua i le fausiaina o le epidermal stratum corneum.E i ai galuega tauave o le faatumauina o le pa paʻu, moisturizing, anti-matua, paʻepaʻe ma togafitiga faʻamaʻi.

ceramide
O le Ceramide e tusa ma le 40% i le 50% o gaʻo i totonu o le stratum corneum o le tagata.O le vaega fa'avae autu o le stratum corneum e fa'atino ai le pa'u pa'u, fa'asusu ma isi galuega.O ana galuega fa'aletino i le stratum corneum e tele lava:
(1) Paʻu aʻafiaga: pe a faʻalavelave le pa puipui o le paʻu stratum corneum, faʻateleina le faʻaogaina o sphingolipids, ma oʻo atu i le maualuga maualuga ma le maeʻa o le toe faaleleia o le pa puipui.O le fa'aogaina i totonu o le lotoifale o se aofa'i o le ceramide fa'alenatura po'o le gaosia o le ceramide e mafai ona toe fa'afo'isia le fa'aleagaina o le pa'u o le pa'u e mafua mai i so'o so'o po'o togafitiga fa'asa.
(2) pipii:ceramideo loʻo i ai i totonu o le lipids intercellular o le stratum corneum, ma taʻalo le matafaioi o le fesoʻotaʻiga i totonu o le vaʻaia e ala i le tuʻufaʻatasia o le ester bond ma le cell surface protein.Pe a faʻaitiitia le anotusi o le ceramide i le epidermis i le matua poʻo isi mea, o le faʻapipiʻiina o keratinocytes i le stratum corneum e faʻaitiitia, e mafua ai le faʻaogaina o le stratum corneum, o le paʻu o le paʻu o le paʻu o le paʻu, o le leiloa o le vai e ala i le paʻu, ma mulimuli ane faʻamago ma e oʻo lava i le faʻafefe o le epidermis.
(3) Moisturizing aafiaga: i le taimi lava e tasi o le fesootai keratinocytes i le stratum corneum, o le suauʻu vai amphiphilic o ceramide e fausia ai se fausaga o fesootaiga i le stratum corneum, ma e mafai ona ola le vai paʻu.O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai o le ceramide autu e mafai ona faʻateleina le paʻu o le paʻu, o lona uiga, faʻateleina le vai, ma faʻaleleia le malosi o le paʻu e tausia ai le vai.I le taimi lava e tasi, ceramide maua mai laau e mafai foi ona faia se sao lelei i le susu o le paʻu.
(4) Anti le matua ma anti allergy aʻafiaga: faʻatasi ai ma le matua o le paʻu, o le tuʻufaʻatasiga o lipids i le paʻu e faasolosolo malie ona faʻaitiitia.O le faateleina o le ceramide mea e mafai ona faateleina ai le mafiafia o le cuticle o le epidermis paʻu ma faʻaleleia le "piliki puipui puipui" o le cuticle, ina ia faʻaleleia ai le elasticity o le paʻu, puipuia le gaosiga o maanuminumi, ma faʻatuai le matua o le paʻu. pa'u.A fa'aletonu le pa'u o le pa'u o le pa'u, e mafai ona fa'aoso ai mea leaga i fafo e osofa'ia le pa'u e ala i le avanoa faufau ma follicles lauulu, e mafua ai le allergy.Faatasi ai ma le faateleina o le ceramide, ua matua le paʻu, ma le faʻaogaina o le lipid i le paʻu e faasolosolo malie ona faʻaitiitia i le matua.O le faʻateleina o le ceramide e mafai ona faʻateleina ai le mafiafia o le paʻu o le paʻu o le paʻu, faʻaleleia le "faiga piliki puipui" o le paʻu, ina ia faʻaleleia ai le paʻu o le paʻu, puipuia le faʻatupuina o maanuminumi, ma faʻatuai le matua o le. pa'u.
Faitauga fa'alautele:Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd.ua tele tausaga o le poto masani i le totōina o laʻau. E mafai ona faʻapipiʻiina e tusa ai ma manaoga o tagata. manaʻomia ma faʻamautinoa le lelei o le tuʻuina atu o oloa. Hande e maua ai le maualugaCeramide.Susu mai e fa'afeso'ota'i matou ile 18187887160(Numera WhatsApp).


Taimi meli: Iul-01-2022