O le a le tele o lou iloa e uiga i le a'afiaga o le kanesa o le paclitaxel?

O le Paclitaxel o se laau alkaloid masani na maua mai i le fuamoa lau o Taxus chinensis. O se vailaʻau faʻamaʻi e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa, faʻatasi ai ma aʻafiaga malosi o le kanesa.

O le a le tele o lou iloa e uiga i le a'afiaga o le kanesa o le paclitaxel?

Le faiga fa'ama'i kanesa opaclitaxele masani lava ona ausia e ala i le faalavelaveina o le cell mitosis process.In mitosis, sela e feagai ma faiga faigata e pei o le chromosome replication, tuueseeseina, ma gaoioiga.Taxol e mafai ona tuufaatasia ma tubulin e puipuia tubulin mai polymerizing i fusi fusi, faapea ona faalavelave i le alualu i luma masani o mitosis. .E mafai ona taʻitaʻia ai le puʻeina o le taamilosaga i le vaega M, e taʻitaʻia ai le apoptosis poʻo le oti.

I le faaopoopo atu i lona aafiaga faʻalavelave tuusaʻo, e mafai foi e le paclitaxel ona faʻaaogaina aʻafiaga o le kanesa e ala i isi masini. faiga puipuia, faʻaleleia le mataʻituina o le puipuiga o le tino ma le faʻamamaina gafatia e faasaga i tuma.

I le falemaʻi, paclitaxel ua faʻaaogaina lautele i togafitiga o tumo eseese, e aofia ai le kanesa ovarian, kanesa o le susu, kanesa o le susu, kanesa o le manava, ma isi.

I le aotelega, o le paclitaxel o se vailaʻau faʻamaʻi mamana ma le tele o aʻafiaga faʻamaʻi, ma ua avea o se vaega taua o togafitiga o le tumo falemaʻi. o le a sili atu le gafatia e maua ai fa'ai'uga sili atu i togafitiga fa'ama'i fa'ama'i.

Yunnan Hande Biotechnology Co., Ltd. ua taulai atu i le gaosiga opaclitaxelmo le silia ma le 20 tausaga.O se pisinisi gaosiga tutoatasi opaclitaxel mea mata, o se laau e maua mai ai vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻamaonia e lala sooupu a le atunuu e pei o le FDA i le Iunaite Setete, EDQM i Europa, TGA i Ausetalia, CFDA i Saina, Initia, ma Iapani.Yunnan Hande Taxol o loʻo maua i faʻatauga ma faʻatau saʻo e tagata gaosi oloa.Fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai matou ile 18187887160.


Taimi meli: Me-25-2023