Fa'ailoga GMP ma le GMP Management System

GMP Tusipasi

O le a le GMP?

GMP-Gaosiga Lelei Faʻataʻitaʻiga

E mafai fo'i ona ta'ua o le Fa'ata'ita'iga Lelei Fa'atino (cGMP).

Fa'ata'ita'iga Lelei Fa'atino e fa'atatau i tulafono ma tulafono fa'atonutonu i le gaosiga ma le lelei o le puleaina o mea'ai, vaila'au ma vaila'au fa'afoma'i. , pulea lelei, etc. e tusa ai ma tulafono talafeagai a le atunuu ma tulafono faatonutonu, e fausia ai se seti o faagaoioiga faʻamatalaga faʻapitoa e fesoasoani ai i pisinisi e faʻaleleia le siosiomaga tumama o atinaʻe, ma ia maua ai faʻafitauli i le gaosiga o gaioiga i le taimi mo le faʻaleleia.

O le eseesega i le va o Saina ma le tele o isi atunuu i le lalolagi o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina a le tagata ma le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina e eseese i Saina, lea e faʻaaogaina ai fualaau faʻasaina a le tagata GMP ma vailaʻau GMP. i le 2010 ma faʻatinoina aloaia le lomiga fou o le GMP i le 2011. O le faʻamatalaga fou o le GMP faʻamaonia e tuʻuina atu ai manaʻoga maualuga mo le gaosiga o sauniuniga sterile ma API.

Aisea la e manaʻomia ai e le tele o fale gaosi oloa ona pasi le GMP tusipasi?

O tagata gaosi oloa poʻo pisinisi e iai le GMP faʻamaonia e maua le vaʻavaʻa malosi mai matagaluega talafeagai a le atunuʻu i se faasologa o faiga e pei o le gaosiga o oloa ma suʻega. oloa ei ai se tulaga e sili atu le pulea lelei o oloa.

O pisinisi o loʻo iai le GMP faʻamaonia e manaʻomia le faʻatuina o se GMP pulega lelei faiga e faʻamautinoa ai le faʻamaoni ma le suʻesuʻeina o le tulaga lelei o atinaʻe, aua o le atinaʻe e masani ona maua suʻega GMP mai le National Food and Drug Administration i le lima tausaga e siaki uma pepa GMP ma faʻagaioiga talafeagai. tala fa'asolopito o le atina'e i le lima tausaga talu ai.

I le avea ai o se fale gaosi oloa GMP,Handefaʻatinoina pulega lelei e tusa ai ma manaoga o le cGMP ma le taimi nei o le pulega lelei pepa. su'etusi(su'etusi a tagata fa'atau, su'etusi a isi vaega ma su'ega a le lala sooupu fa'atonutonu).


Taimi meli: Nov-18-2022