E te iloa le faʻaogaina o le paeoniflorin i mea teuteu?

I le mae'a ai o le tele o tausaga o su'esu'ega a tagata popoto i totonu ma atunu'u mai fafo, o le monomers o lo'o fa'agaoioia mai le Paeonia lactiflora paeoniae o lo'opaeoniflorin, hydroxypaeoniflorin, paeoniflorin, paeonolide, ma benzoylpaeoniflorin, fa'atasi e ta'ua o glucosides atoa o paeony.Faatasi ai ma i latou, o le paeoniflorin e sili atu i le 90% o le aofaʻi o glycosides ma o le mea autu autu o le Paeonia lactiflora.Paeoniflorin o loʻo i ai le malosi o le hygroscopic properties, ma o loʻo i ai le anti-inflammatory, anti-aging, whitening, anti-allergic, faʻaleleia o le toto, ma aʻafiaga o le paʻu, ma e mafai ona faʻaaogaina i le atinaʻeina o mea teuteu faʻafefe.O le atinaʻeina o le paeoniflorin e avea o se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi susu o le ai ai le tele o faʻamoemoega maketi.
Paeoniflorin
Fa'aaogaina oPaeoniflorini mea teuteu
1. Pa'epa'e ma fa'amalamalama
O le aoga o le paeoniflorin i le faʻaitiitia o le paʻu o le paʻu ma le faʻamamafaina o le paeoniflorin root extract o loʻo i ai le paeoniflorin e mafai ona faʻaaogaina e avea ma mea autu i mea teuteu e faʻamalolo ai faʻafitauli o le paʻu o le paʻu.
2. Toe faʻaleleia faʻamaʻi
Paeoniflorin e mafai ona taofia le tali inflammatory in vivo, ma o le aʻafiaga faʻalavelave e faʻalagolago i fua.
3. Anti-maanuminumi ma anti-matua
Paeoniflorin e mafai ona faʻaleleia le malosi ma le faʻatinoga o paʻu paʻu, faʻaleleia le tuʻufaʻatasia o alava collagen, ma fesoasoani i le faigata ma le elasticity o le paʻu o le paʻu, faʻaitiitia le gaosiga o lipid peroxides, ma puipuia ai le matua o le paʻu ma le puipuia o ave o le ultraviolet.Fa'aleagaina DNA ma maanuminumi pa'u, ma fa'aleleia maanuminumi o iai.Ma faʻatusatusa i le vitamini E, paeoniflorin e mafai ona faʻaleleia atili le tuputupu aʻe o sela.O le mea lea, o mea teuteu o loʻo i ai paeoniflorin e matua aoga tele le tausiga o le matua.
4. Susū ma antibacterial meatotino
I le male,paeoniflorine sili atu le malosi o le susu ma le antibacterial, faʻapea foʻi ma le mafai ona faʻaleleia le toe faʻaleleia ma le puipuia o le epidermis paʻu.O nei a'afiaga ua fa'amaonia foi i tulaga eseese o le aoga ma o lo'o fa'aalia lautele i oloa.
Faitauga fa'alautele:Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd.ua tele tausaga o le poto masani i le totōina o laʻau. E mafai ona faʻapipiʻiina e tusa ai ma manaoga o tagata. manaʻomia ma faʻamautinoa le lelei o le tuʻuina atu o oloa. Hande e maua ai le maualugapaeoniflorin.Susu mai e fa'afeso'ota'i matou ile 18187887160(Numera WhatsApp).


Taimi meli: Iuni-14-2022