Aisea e faaopoopo ai le melatonin?

Melatonin o se mea e maua i manu, laau, sigi ma siama. I manu, o le melatonin o se hormone e faatonutonuina le uati olaola; ae o lona aafiaga atonu e ese i isi meaola, o le faagasologa o le synthesis o le melatonin i manu e ese foi mai isi ituaiga. .

melatonin 01

O le lilo omelatoninei ai le pao circadian, e masani ona oso i le 2-3 am.O le maualuga o le melatonin i le po e aafia tonu ai le lelei o le moe. Faatasi ai ma le faateleina o le matua, aemaise lava pe a uma le 35 tausaga, o le tino o le tino o le melatonin e faʻaitiitia tele, o se averesi o le 10-15% i le 10 tausaga uma, e oʻo atu ai i faʻalavelave moe ma se faasologa o faʻalavelave, aʻo faʻaitiitia le maualuga o le melatonin ma faʻaitiitia le moe. O se tasi lea o faʻailoga taua o le matua o le faiʻai o le tagata. tausia le maualuga o le melatonin i le tino i se tulaga talavou, fetuutuunai ma toe faʻafoʻi le paʻu circadian, e le gata e mafai ona faʻalolotoina le moe, faʻaleleia le lelei o le moe, ae sili atu le taua, faʻaleleia le tulaga o le tino atoa ma faʻaleleia le lelei o le olaga, faʻagesegese le matua. faiga.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o le matafaioi autu a le melatonin o le tuai lea o le matua ma faʻaleleia le moe. Melatonin lava ia e faʻapitoa ona gaosia mo le moe a le tagata. Melatonin e mafai ona faʻaitiitia le numera o le ala i le moe, aua o le moe e vaevaeina i le moe loloto ma le moe mama. Melatonin mafai. fesoasoani ia i matou e faʻaitiitia le taimi i le vai papaʻu., faʻaumiumi le umi o le vaega moe loloto, o le tulaga moe loloto e sili ona lelei mo i matou, ma o le maualuga foi lea o le moe. O lea, afai e te le moe lelei pe manaʻomia jet lag, e mafai ona e tago tautala.

Faitauga fa'alautele:Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd.ua tele tausaga o le poto masani i le totōina o laʻau. E mafai ona faʻapipiʻiina e tusa ai ma manaoga o tagata. manaʻomia ma faʻamautinoa le lelei o le tuʻuina atu o oloa. Hande e maua ai le maualugaMelatoninraw material.Welcome to contact us at 18187887160(WhatsApp numera).


Taimi meli: Aukuso-08-2022