Stevia Extract Stevioside Suamalie Faanatura

Stevia rebaudiana o se la'au la'au tele o le aiga Compositae ma le Stevia genus, e tupuga mai i mutia alpine o Paraguay ma Pasila i Amerika i Saute. Talu mai le 1977, Beijing, Hebei, Shaanxi, Jiangsu, Anhui, Fujian, Hunan, Yunnan ma isi nofoaga. i Saina ua faʻafeiloaʻi ma faʻaleleia.O lenei ituaiga e sili ona fiafia e ola i totonu o siosiomaga mafanafana ma susu ma e maaleale i le malamalama.Laʻau e iai le 6-12%Stevioside, ma o le oloa maualuga maualuga o le paʻepaʻe paʻepaʻe. O se suamalie masani ma le maualalo o le kalori ma le suamalie maualuga, ma o se tasi o mea mataʻutia i totonu o meaʻai ma falemaʻi.

Stevia Extract Stevioside Suamalie Faanatura

O le vaega autu o le Stevia extract o lestevioside, lea e le gata o loʻo i ai le suamalie maualuga ma le maualalo o le kalori, ae o loʻo i ai foi ni aʻafiaga faʻapitoa. O Stevia e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka, pulea le suka toto, faʻaititia le toto toto, anti-tumour, faʻamaʻi manava, faʻaleleia le puipuiga, ma faʻaleleia le metabolism.It e iai sona aafiaga lelei i le puleaina o le tino puta, faʻatonutonuina o le manava o le manava, ma le toe faʻaleleia o le vaivai o le popole. E iai foʻi se aafiaga taua i maʻi fatu, faʻamaʻi nifo o tamaiti, ma o le mea sili ona taua e mafai ona faʻaumatia aʻafiaga o le sucrose.

O le Komiti Faʻapitoa Faʻapitoa mo Meaʻai Faʻaopoopo a le Faalapotopotoga o Meaʻai ma Faʻatoʻaga a Malo Aufaatasi ma le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi na taʻua manino i lana lipoti i lona 69th session ia Iuni 2008 e faapea o tagata taʻitoʻatasi ma le faʻaaogaina o Stevioside i aso uma i lalo ole 4 mg / kg mamafa o le tino. e leai ni aʻafiaga i le tino o le tagata. Steviosides e faʻaaogaina lautele i fanua o meaʻai ma vailaʻau i Amerika i Saute, Asia i Saute, ma Sasaʻe Mamao. Ua faamaonia e le Matagaluega o le Soifua Maloloina a SainaSteviosidee avea o se suamalie masani ma le faʻaaogaina e le gata i le 1985, ma faʻamaonia foi le stevioside e avea o se mea suamalie suamalie mo le faʻaogaina o vailaʻau i le 1990.

Fa'amatalaga: O le aoga ma le fa'aogaina o lo'o ta'ua i totonu o lenei tusiga e maua uma mai tusitusiga fa'alaua'itele.


Taimi meli: Aukuso-10-2023