Hande Factory-Gaosiga Laina

Yunnan Hande Bio-Tech o loʻo i Kunming, Yunnan Province, o se aai tautotogo i le tausaga atoa. O loʻo galue i le gaosiga oNatural Paclitaxel API, Mea'ai o La'au Fa'alenatura ma isi oloa.

Hande Factory - Laina Gaosiga

Talu mai lona faavaeina i le 1993, ua siitia faalua e Hande lona falegaosimea, ma ua faatuina laina gaosiga mopaclitaxel(taxol)ma oloa fa'atatau i le taimi nei;Ecdysterone(20HE) laina gaosiga;Melatoninlaina gaosiga; Ma isi fa'ato'aga fa'ato'aga.

I le taimi nei, o fogafale taʻitasi o le gaosiga o le kamupani e aofia ai se vaega o le 1545 sikuea mita, lea e vaʻavaʻavaʻavaʻavaʻa ai vaega taʻitasi o laina gaosiga, mai le amataga o le gaosiga o meafaitino, vavaeeseina ma le faʻamamāina, i le mauaina o oloa maualuga, o lea. ina ia mautinoa le lelei o oloa taitasi ma puipuia ai le faaleagaina o microbial i se tulaga maualuga.

E lagolagoina e le Hande Factory le tele o fua ma le gaosiga o oloa, faʻatasi ai ma se faʻagasologa sili ona lelei ma faʻamamaina. Faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi matou i luga ole laiga.(Whatsapp/Wechat:+86 18187887160)


Taimi meli: Nov-18-2022