Hande Cyanotis Arachnoidea Plant Base

I le avea ai o se atinaʻe taʻutaʻua i le alamanuia maualuga-tech, ua faia e Hande fuafuaga auiliili ma fua i itu uma mo laasaga taʻitasi i le gaosiga o gaosiga.

La'au Cyanotis Arachnoidea

Talu mai le gaosiga ma le atinaʻeina o oloa faʻasologa o ecdysterone, ina ia mautinoa o laasaga uma i le gaosiga o le gaosiga o oloa ecdysterone e faʻavalevalea, ua faia e Hande se faasologa o fuataga maio le fa'apogai o la'au-totogi-to'a'ese'ese auala-le oloa mulimuli.

I lalo o le tulaga o tulaga lelei faʻaitulagi, na iu lava ina setiina e Hande le Cyanotis Arachnoidea laau faʻavae i Jianxing Township, Xinping County, Yuxi City, Yunnan Province.

O lo'o iai le taulaga o Jianxing o le Itumalo o Xinping i le pito i sasa'e o le mauga o Ailao. O le maualuga maualuga o Hetouzhai Lookout Tower i totonu o le taulaga o le 2422 mita, o le maualuga pito i lalo o le 1100 mita, ma o le averesi o le maualuga o le 1960 mita. O timuga faaletausaga o le 1848. millimeters, ma le averesi o le vevela faaletausaga o le 15 ° C. Ona o le tau i le lotoifale e malulu ma o le eleele e lafulemu ma susu, o loʻo i ai tulaga lelei faʻafanua mo le tuputupu aʻe o Cyanotis Arachnoidea.

Cyanotis Arachnoidea La'au 2

O a matou tagata faʻatau oloa e sili atu i le 20 tausaga o le poto masani i le totoina o Cyanotis Arachnoidea i totonu o lenei laau. pikiina vaitau e masani lava ia Novema i tausaga taitasi.O le aofaiga aoga o ecdysterone i laau e 40% -50%, lea e mafai ona ausia atoatoa lo tatou manaoga faaletausaga mo Cyanotis Arachnoidea.O le vaitau o le seleselega ma le anotusi aupito maualuga o Cyanotis Arachnoidea o Novema, pe a lau o laau ua faatoa magumagu. Afai e misi le taimi sili ona lelei o le seleselega, e mafai ona e faatali mo le seleselega i le fanua, lea o le a aʻafia ai mea e tutusa lelei. E masani lava, e mafai ona selesele mai ia Novema o le tausaga nei ia Mati o le isi. tausaga.

E le gata i lea, e leai se vailaʻau e faʻaaogaina i le taimi o le totoina o le Cyanotis Arachnoidea, lea e faʻamaonia atoatoa ai le natura mama o le totōina o le siosiomaga ma faʻaitiitia ai mea e totoe o vailaau faʻasaina; E faʻaaogaina foʻi le faʻamaʻi e fai ma otaota o le faatoaga, ma o le Cyanotis Arachnoidea lava ia e malulu ona o le tau i le lotoifale. , vevela ma isi mafuaaga, o le mafuaaga foi lea e le faʻaaogaina ai vailaau faʻasaina i le faʻagasologa o le totoina.

Hande i le Xinping's Cyanotis Arachnoidea la'au fa'avae, mai le totōina e o'o i le pikiina mulimuli, e faia ma le lima e fa'amautinoa ai le fa'amaoni o la'au ma fa'aitiitia le fa'aleagaina o a'a Cyanotis Arachnoidea.

Le gaosiga oecdysteronee Hande Bio-Tech e pulea mai le punavai: o le faavae faapitoa laau Cyanotis Arachnoidea ua fausia, toto ma le lima, ma le maualuga mea ecdysterone faasologa oloa e maua mai ina ia mautinoa le tulaga lelei o oloa mai le amataga i le faaiuga.Want e iloa atili e uiga i Cyanotis Arachnoidea maecdysteronefa'asologa oloa? Fa'afeiloa'i e fa'afeso'ota'i matou i luga ole laiga(Wechat/Whatsapp:+86 18187887160),ma Hande o le a tu'uina atu ia te oe auaunaga fa'apitoa!


Taimi meli: Nov-09-2022