Hande Case Study-Ecdysterone

Ecdysteron e lauiloa mo lona fausiaina o maso ma le malosi e pei o lona faʻaaogaina lautele i meaʻai faaopoopo.

O lenei tausaga o se tagata fou o loʻo faʻaaogainaEcdysteronmo fualaau fa'aletagata fa'afeso'ota'i i matou.O lenei vaila'au fou ua uma ona i ai i auala fa'afoma'i ma le maketi fa'atatau i Europa ma Amerika.

beta-ecdysterone

O lenei tagata fou e faʻafesoʻotaʻi i matou ona e le o tausisia e le kamupani muamua, ma o loʻo ia sailia le kamupani fou e manaʻomia le faʻamalieina o manaʻoga a le EU GMP, e iai le atoatoaga o suʻega, mafai ona talia suʻega lelei ma galulue faʻatasi ma le resitalaina o tulafono, ma e mautu gafatia sapalai.

Yunnan Hande o se GMP gaosiga moEcdysteronE feso'ota'i le API ma lenei tagata fa'atau i taimi talafeagai e malamalama lelei ai i ona mana'oga. O lea o Yunan Hande o lana fa'atauga fa'apitoa pe a mae'a su'ega 3.

Ecdysteron o loʻo faʻaaogaina i le taimi nei i vailaʻau faʻamaʻi, meaʻai faaopoopo, ma mea teuteu maualuga; O le mataupu muamua lea o le ecdysteron e faʻaaogaina i vailaʻau a tagata, i le Vaega III CT. mana'oga mana'omia e lenei tagata fa'atau. Yunnan Hande faia ma Yunnan Hande o le a muamua maua le DMF mo ecdysteron i se taimi lata mai.

Mo nisi su'esu'ega a le Handel, e mafai ona e kiliki,Tulaga Su'esu'ega.


Taimi meli: Nov-01-2022