Cyanotis arachnoidea extract ecdysterone talosaga fanua

O le Ecdysterone o se mea malosi e maua mai le a'a o leCyanotis arachnoideaCB Clarke, o loʻo i ai le tele o gaioiga faʻaletino. Ecdysterone ua faʻaaogaina lautele i mea tau soifua maloloina, mea teuteu, vailaau faʻasaina, fesoasoani e maua ai fua ma isi fanua.

Cyanotis arachnoidea extract ecdysterone talosaga fanua

I oloa tau soifua maloloina,ecdysteronee iai le malosi e faʻateleina ai le faʻapotopotoina o amino acids i filifili porotini, e faʻaosofia ai le faʻaogaina o le porotini i musele cytoplasm.Ecdysterone e le gata ina aoga i le soifua maloloina ae e saogalemu foi, e fesoasoani i le faʻamautuina o sela i le taimi o le faʻaleagaina o le cortisol ma faʻatamaʻia ai laasaga o le faʻaogaina o le malosi. fa'aaoga lautele i oloa tau soifua maloloina e fesoasoani ai i tagata e fa'aleleia le maso maso ma fa'amalosia le malosi fa'aletino.

I le fanua o cosmetics, ecdysterone e masani ona faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga faʻapitoa.Ecdysterone e mafai ona puipuia le paʻu mago ma faʻafefe atili ai le paʻu. E le gata i lea, e mafai foi e le ecdysterone ona faʻaumatia le cholesterol i totonu o le tino, faʻaititia le lipids toto, ma faʻalavelaveina le maualuga o le suka toto. O le mea lea, o le ecdysterone ua manatu o se mea matagofie faʻanatura ma e fiafia i ai le tele o tagata faʻatau.

I totonu o le fanua o vailaau faʻasaina, e faʻaaogaina lautele le ecdysterone i iniseti. E mafai e le Ecdysterone ona aʻafia uma laʻasaga atinaʻe o iniseti mai le fofoina o larvae i tagata matutua, o lea e pulea ai pe faʻaumatia ai faʻamaʻi faʻatoʻaga. Ecdysterone ua manatu o le lona tolu o augatupulaga o vailaau faʻasaina mo le atinaʻeina ma le faʻaogaina. faʻaopoopoga, e iai foʻi aʻafiaga a le ecdysterone i le faʻagasologa o le physiological o fualaʻau, ma e iai foʻi faʻamoemoega lelei mo le atinaʻeina ma le faʻaogaina i fesoasoani e maua ai fua.

I le tulaga o le fausiaina,ecdysteronee faʻaaogaina lautele foi.Mo se faʻataʻitaʻiga, i le sericulture, e faʻaaogaina ecdysterone e faʻapuupuu ai tausaga o anufe silika ma faʻalauteleina le silika cocooning; e faʻaaogaina lautele foi i le faʻatupuina o ula ma paa. E mafai e le Ecdysterone ona faʻaleleia le faʻaogaina o porotini, faʻaumatia cholesterol i le tino. ,faʻalalo ifo lipids toto, ma faʻalavelaveina gaioiga faʻaletino e pei o le siʻitia o le suka toto, lea e fesoasoani e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe ma fua o manu faʻatoʻaga.

I se upu,ecdysterone, i le avea ai o se laau faʻanatura, o loʻo i ai le tele o faʻaoga fanua. I le lumanaʻi atinaʻe, faʻatasi ai ma le alualu i luma faifaipea o le saienisi ma tekinolosi, o le a lautele le faʻamoemoega o le faʻaogaina o le ecdysterone.

Fa'aaliga: O le aoga ma le fa'aogaina o lo'o fa'amatalaina i lenei tusiga e mai tusitusiga lolomi.


Taimi meli: Iul-31-2023