O le coenzyme Q10 a Saina o loʻo faʻaumatia, e mafai moni lava ona puipuia le myocarditis?

O le maualuga muamua o le faʻamaʻi na oʻo ia Tesema 16, 2022, ina ua maeʻa le faʻamaʻi, ma ina ua maeʻa le tumutumu, o le toʻatele o tagata na aʻafia na i ai faʻailoga e pei o le faʻamaʻi o le fatafata ma le tiga o le fatafata, ma na fautua mai e tagata tomai faapitoa o le coenzyme Q10 e mafai ona maua. fa'aopoopo pe a uma ona toe fa'aleleia, o lea na fa'aumatia ai le coenzyme Q10.O le mea monicoenzyme Q10o lo'o fa'asalaina, e mafai moni lava ona puipuia le myocarditis?O le a tatou iloiloina le mataupu o sosoo mai.

O le coenzyme Q10 a Saina o loʻo faʻaumatia, e mafai moni lava ona puipuia le myocarditis?

Ua pasia le galu muamua o faʻamaʻi a Saina

O le maualuga muamua o le faʻamaʻi na oʻo ia Tesema 16, 2022, e tusa ai ma le faʻasalalauga a le Chinese Epidemic Prevention and Control Office.Toeitiiti lava o itulagi uma i Saina ua uma ona oʻo i le "galu muamua o le pale fou faʻamaʻi" ma o le toʻatele o tagata ua uma ona aʻafia ma o loʻo i ai i le toe faʻaleleia o le taimi nei.

O le toʻatele o i latou ua aʻafia ua mafatia i le faʻamaʻi o le fatafata, tiga o le fatafata, tatavale, vaivai, le manava, faʻalavelave faʻalavelave, ma isi.coenzyme Q10e mafai ona faʻaopoopo pe a maeʻa le toe faʻaleleia, o lea i se tasi taimi, o sauniuniga coenzyme Q10 na leai se faʻasoa i nisi o eria, i luga o le initaneti ma fale talavai tuusao.

Coenzyme Q10 na faʻaumatia

Na taʻua e le sui faatonu o le falemaʻi i le falemaʻi i Guangzhoucoenzyme Q10o se coenzyme ga'o-soluble ma se coenzyme taua mo tali biochemical cellular, o se activator o le manava feaveai ma cellular metabolism, ma se malosiaga e tuuina atu mo le tele o totoga taua e pei o le fatu, ate ma fatugaʻo, lea e masani ona taʻua o le "coenzyme Q10" .O faʻamaoniga ua faʻamaonia e le Setete o Fualaau Faʻasaina e mafai ona faʻaaogaina e avea ma togafitiga faʻapitoa i le togafitiga atoatoa o viral myocarditis, le atoatoa o le fatu, hepatitis poʻo le kanesa.

O le mea e taʻua o le adjuvant therapy o se tuʻufaʻatasiga o togafitiga faʻapitoa e faʻaopoopo i le togafitiga masani, o le aisa i luga o le keke.I se isi faaupuga, Coenzyme Q10 e le mafai ona faʻaaogaina naʻo ia e togafitia ai le myocarditis viral ma e tatau ona faʻaoga faʻatasi ma vailaʻau faʻapitoa talafeagai.Lona lua, e ui lava e mafai e le Coenzyme Q10 ona faʻaleleia le sapalai o le okesene i sela maso o le fatu, e le mafai ona tutusa ma le puipuia o le atinaʻeina o le myocarditis.

O le a le Coenzyme Q10?

Coenzyme Q10o se tuufaatasiga e tuʻufaʻatasia le soifua maloloina faʻafomaʻi ma meaʻai, faʻatasi ai ma galuega a le antioxidant, faʻamalosia le manava ma faʻaleleia le puipuiga o le tagata, ma e maualuga lona aoga i le tele o vaega e pei o meaʻai, vailaʻau ma mea teuteu.

I Saina, o le Coenzyme Q10 ose vaila'au talavai ua fa'amaonia mo le maketiina e le Setete o Vailaau Fa'asaina.I se isi faaupuga, o loʻo i ai le "tulaga lua" o se vailaʻau ma se mea faʻalesoifua maloloina.

Fa'aaliga: O a'afiaga ma fa'aoga o lo'o fa'amatalaina i lenei tusiga e maua mai tusitusiga lolomi.

Yunnan Hande Biotechnology Co., Ltd o loʻo tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa mo le faʻagasologa o aganuʻu o laʻau.Coenzyme Q10mea mataʻutia ma le mautu o le lelei o oloa. Matou te tuʻuina atu le maualuga o le Coenzyme Q10, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi i matou.


Taimi meli: Ian-12-2023